Nyt trænings center

Status lige nu

Hej 😊

Sådan som det ser ud lige nu, så er jeg stadig uden arbejde, hvilket jeg ikke synes er særlig fedt!

Jeg får afslag på afslag på de steder jeg har søgt, og søger hele tiden, har desværre haft tankerne om at opgive søgningen på job, og så starte på en ny uddannelse istedet for. Og hvorfor, jo fordi jeg er utålmodig og begynder at tvivle på om jeg ikke er dygtig nok?

Jeg har haft et mål siden jeg tog tjener uddannelsen og det er at få et job på restaurant hvor det har med mad og vin at gøre som den største del, gerne gourmet agtig, fordi det er hyggeligt, intimt og du giver gæsterne en oplevelse uden at skal farer rundt med at fadservere og rydde hel tiden som hvis du var på et konference hotel, hvilket ikke er min farvorit. Det er færre nok andre kan lide det, men det kan jeg bare ikke. Ved godt det er der lønnen er bedst, men jeg vil heller ikke have det skal være sådan at når jeg kommer hjem, så er min krop ødelagt pga hurtighed i benene og styrken i armene med at rende med fade, tallerkner, bakker med glas og kaffekopper som bare er noget der skal overståes hurtigt. Selvfølgelig vil man altid gerne hjem, men også uden at man har stresset fra start og ved at det er samme den næste dag på 11-13 timer. Jeg kan ikke elske mit arbejder hvis jeg skal stresse og ikke kunne slappe af samtidig og være mig selv, jeg bliver anspændt og det kan ses tydeligt på humør.

Go fredag til jer derude 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nyt trænings center